UA
RU

Анджеліна Джолі та Бред Пітт уклали тимчасову угоду

Редагувати переклад

Анджеліна Джолі отримала одноосібну опіку над дітьми.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Схоже, версія про те, що Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом через те, що її не влаштовували його способи виховання дітей, підтверджується. У окружному департаменті Лос-Анджелеса у справах сім'ї та дітей відбулося слухання у справі про опіку над дітьми зіркової пари, за результатами якого Джолі та Пітт уклали тимчасову угоду.

Згідно з договором, актриса отримала одноосібну опіку над усіма шістьма дітьми до 20 жовтня. При цьому Пітт має право їх відвідувати, але тільки в присутності лікаря, який пізніше має ухвалити рішення, чи має право актор, якого звинувачують у жорстокому поводженні з дітьми, спілкуватися з ними наодинці.

Також Пітта зобов'язали проходити раптові перевірки на наявність у крові алкоголю та наркотиків, оскільки, за твердженням Джолі, її чоловік має проблеми зі спиртним і марихуаною. Результати перших аналізів виявилися негативними.

Крім цього, Джолі та Пітт пройдуть консультації у психотерапевта – спочатку індивідуальні, а потім сімейні, разом з дітьми.

Анджеліна Джолі з дітьми

Угода діятиме три тижні, після чого департамент запропонує Джолі та Пітту укласти новий договір або направить справу до суду.

Як повідомило джерело, близьке до зіркової пари, Джолі задоволена такими умовами – вона отримала те, чого хотіла. Також західні видання повідомляють про те, що їм вдалося дізнатися у друзів акторів, у чому полягав конфлікт між Джолі та Піттом щодо методів виховання дітей. Згідно з їхньою інформацією, Пітт виступав у сім'ї в ролі «поганого поліцейського», який хотів, щоб у будинку дотримувався порядку, діти прибирали іграшки та вчасно лягали спати. Джолі ж дозволяла дітям робити все, що їм подобається, вважаючи, що це допоможе вирости сильними особистостями.

Бред Пітт

За твердженнями інсайдерів з боку актриси, розбрат у сім'ї стався після того, як Пітт посварився зі старшим сином Меддоксом, коли сім'я летіла у приватному літаку з Франції до США. Вони стверджують, що актор, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, накричав на підлітка, а потім накинувся на нього з кулаками. Проте слідів побоїв на тілі Меддокса виявлено не було. Джерела з боку Пітта повідомляють, що між батьком і сином стався звичайний сварка.

Статті по темі:

Анджеліна Джолі та Бред Пітт: історія кохання
Бред Пітт узяв паузу в роботі через розлучення з Анджеліною Джолі
Анджеліна Джолі подала на розлучення

Фото: Gettyimages

Статті на тему