UA
RU

Що кажуть зірки: гороскоп на червень

Редагувати переклад

Що пророкують нам зірки у перший літній місяць? Читаємо свій гороскоп!

shutterstock_334208669

Близнюки

Близнюкам буде непросто виявити джерело проблем та привести до рівноваги різні сфери життя. Відчуття, що вас на все не вистачить, підвищить градус занепокоєння: не копайтеся в собі і швидше вносьте ясність - обеззброєвши пліткарів, уникнете конфліктів. Один стартап на двох? Загальна справа може стати перспективною, якщо ви дозволите партнерові стати біля керма.

Рак

Раки сідають за стіл переговорів. Схоже, у вашого обранця назріли претензії щодо того, як розвиваються стосунки, але він не вигадав нічого кращого, як «увімкнути гучність». Не піддавайтеся емоціям: відмінності не є непереборними, і домовитися цілком можливо. До кінця місяця все налагодиться, а ваше терпіння буде оцінено.

Лев

Леви гарчать, але не кусаються. Зірки забезпечать вам творчі пориви, а ось партнер напружуватиме, підштовхуючи до рішень, тоді як ви самі ще не визначилися. Не сприймайте критику в багнети: тверезий погляд просто необхідний, щоб ваші ідеї перейшли із стадії «шалтай-болтай» до реального втілення: разом ви сила!

Діва

У Дів усе по-чесному. Гра з відкритими картами швидше приведе вас до мети, тому не соромтеся декларувати свої надії та очікування, щоб знайти однодумців та інвесторів. Обговорювати кар'єрні плани з коханим теж краще «на березі»: поставивши його перед фактом, швидше за все, отримайте відповідь ультиматуму.

Ваги

Терезам розкотять червону доріжку. Щодо стилю та подачі себе вам не буде рівних: ви станете бажаною прикрасою всіх заходів без винятку і зможете завести багато корисних знайомств. Будьте напоготові і не давайте засумніватися у своїх принципах – серед «новачків» знайдуться й погані хлопці. Терези, що розраховували на преміальні, будуть розчаровані.

Скорпіон

Скорпіони вибухонебезпечні. Непередбачуваність як тактика в офісних джунглях вітається: дехто всерйоз вважає, що вас легко й просто оминути. Але це спрацює, тільки якщо не занурюватись у конфлікти з головою – емоції занапастить ваші плани.

Стрілець

Стрільцям можуть закрутити голову. Ваша сприйнятливість до прекрасного досягне критичної позначки та відключить звичний скепсис: є небезпека запастись на «обкладинку» та погодитися на ризик. Чітка межа між справами та задоволеннями – ваша страховка.

Козеріг

Козерогам не варто боротися і вступати в конфлікти, здатні зіпсувати резюме: ситуація може вирішитись сприятливо, а от осад залишиться. Наприкінці місяця ловіть сплеск романтики та флірту, який за бажання може стати початком чогось більшого.

Водолій

У Водоліїв з'явиться німб. Вам випала роль того, хто має бути розумнішим і хто жертвує кар'єрними амбіціями заради інтересів сім'ї – партнер до таких компромісів не готовий. Однак багато ви не втратите, оскільки угоди, укладені у червні, будуть переграні.

Риби

Риби на підйомі. Позитивний настрій – половина успіху, який супроводжуватиме вас у поїздках, знайомствах та колективних проектах. Присвятіть першу половину місяця домашнім турботам, а потім сконцентруйтеся на роботі: скача «по верхах», результатами задоволені не залишитеся. Цейтнот та стрес компенсує якісний відпочинок – побалуйте себе!

Овен

Застій у кар'єрі змусить Овнов махнути рукою на робочі питання та поринути у особисті. Не йдіть повністю в офлайн: у колег, що розгрібають завали, з'явиться на вас зуб, та й керівництво не спить. Обранець перекладає розмови про сенс життя в жарти-примовки? Можливо, не найкращий момент для планів на майбутнє, але й не привід роздмухувати велику сварку.

 Телець

Тільці пройдуться по всіх регістрах. Вас порадує охоче участь партнера в облаштуванні сімейного гніздечка від вибору шпалер до фінансування ваших дизайнерських подвигів. Але не обійдеться і без ложки дьогтю: його грайлива поведінка на публіці може спричинити співчутливі погляди. Пропустіть виховний момент – ваш agent provocateur сам все виправить.

 

Статті на тему