UA
RU

Як здивувати Вестмінстерське абатство: круїзна колекція Gucci

Редагувати переклад

Вишиті цуценята та хутряні змії.

Cj872AEW0AApxTo

Британські пам'ятники архітектури цього року нарозхуватий. Спочатку Dior представили колекцію у старовинному Бленхеймський палац, тепер Gucci - у Вестмінстерському абатстві І тим дивніше це, адже в суворих готичних стінах церкви творилося справжнє божевілля: моделі продефілювали у куртках з вишитими тваринами, у смугастих шкарпетках та інкрустованому перлинами взутті. Показ об'єднав чоловічу та жіночу колекцію, а моделі пройшлися 30-метровим проходом під склепінням старовинного абатства, атмосфера якого гротескно підкреслила те, як гармонійно в цій колекції поєднується непоєднуване.

Круїзна колекція продовжує культивувати коди, що з'явилися в осінній та весняних колекціях — образи диких тварин (павичів, змії, собак, тигрів) анімалістичні принти, сукні з оборками, тасьмою та вишивками. Крім анімалістичних, були використані також принти polka-dot та квіткові. Квіти, а точніше лондонські сади, стали сильним натхненням для Алессандро Мікеле — вони прикрашають не лише одяг, а й сумки.

Вікторіанська епоха, школярі-хіпстери та дика природа змішалися в один неймовірний коктейль. Твори Алессандро Мікеле хочеться розглядати довго і в деталях, і вони ідеально підходять для фотографій в Instagram, тому подивимося на ті з них, які гості показу намагалися запам'ятати найчастіше.

Статті на тему