UA
RU

Круїзна колекція Dior: найцікавіші деталі показу

Редагувати переклад

Повернення до палацу.

Clip2net_160601004820

Нова круїзна колекція Dior ознаменувала собою повернення Будинку до Бленхеймського палацу - садибу в стилі бароко, розташовану в Оскфордширі. Це втретє, коли Dior представляє тут свою колекцію: вперше - далекого 1954 року, коли сам Діор був біля керма, вдруге - в 1958, і це була робота Іва Сен-Лорана.

Сьогодні бренд все ще не знайшов гідної заміни Рафу Сімонсу, А нова колекція була розроблена командою дизайнерів на чолі з Сержем Руф'є та Люсі Мейєр. І треба віддати їм належне, адже дизайнерам вдалося реконструювати головні коди Будинку: по подіумі розсипалися міріади квіткових принтів, а вінтажні чайні сукні взагалі стали несподіванкою. Однак не тільки вбрання, а й вся атмосфера була перейнята духом Dior та старої Англії. Подивимося, як це було.

Англійський паб у стилі Dior

Французький будинок відсвяткував свою круїзну колекцію у дуже британському стилі, орендувавши на вечір Mayfair's Audley pub. Офіційним логотипом стала «Леді Dior», яка прикрасила стіни та була озброєна, в істинно англійському стилі, пінтою пива. Вона навіть постала як «татуювання» на біцепсах офіціантів.

Гості були доставлені до палацу Dior Express, який відходив зі станції Victoria. Спеціально найняті стюарти були одягнені в стильну форму та головні убори, допрацьовані Dior. Вони вітали щасливчиків та подавали вишукані страви, змушуючи кожного гостя почуватися по-королівськи.

XNUMX:XNUMX 

Dior часто використовує складні квіткові дисплеї для прикраси виставкових центрів (один з найзнаменитіших містив 300 тисяч квіток загалом). Цього разу позолочений інтер'єр Бленхеймського палацу залишився відносно недоторканим, але квіткові букети та прикраси щедро прикрашали шведський стіл, у центрі якого красувався торт Крокембуш, також оточений квітами. Все це втілена у реальність фантазія про найкрасивіший five o'clock у світі.

Прикраси скрізь

Dior відомий своїм акцентом на текстурних прикрасах, використанні флористичних мотивів як відправну точку. Круїзна колекція залишилася вірною цьому коду, представивши скульптурно прикрашені вбрання, що нагадують про знакові силуети New Look, і складні бісерні міні-сукні.

Найкраще з британського стилю

У колекції чимало посилань до британської історії, зокрема й самого палацу Бленхейм. Класична британська чайна сукня була перероблена і представлена ​​в кількох варіаціях — у шаруватих силуетах та з басками.

Статті на тему