UA
RU

Які обручки дарують знаменитостям

Редагувати переклад

Про те, що та чи інша зірка скоро вийде заміж, громадськість дізнається після появи на її пальці обручки, яка відразу стає предметом бурхливого обговорення. Тим більше, що стоять такі прикраси, як правило, цілі стани. У нашій добірці - кілька найвідоміших у світі провісників весільних церемоній.

Кейт Міддлтон
Герцогиня Кембриджська носить на безіменному пальці справжню сімейну реліквію. Кільце з білого золота з 12-каратним сапфіром овальної форми, оточеним діамантами, від ювелірного будинку Garrard раніше належало принцесі Діані. За голлівудськими мірками його вартість досить скромна – «лише» $ 136 тис.

Обручка Кейт Міддлтон -

Кім Кардашьян
Репер Каньє Вест подарував коханій на 33-й день народження найбажаніший подарунок – пропозицію руки та серця. Каблучка з 15-каратним діамантом від дизайнера Lorraine Schwartz оцінюється в $8 млн.

Обручка Кім Кардашьян

Леді Гага
Епатажна співачка Леді Гага отримала у подарунок від свого коханого Тейлора Кінні найромантичніше кільце – у вигляді серця. На звороті кільця алмазами викладено напис T і S, з'єднаний серцем, який означає «Тейлор любить Стефані» (справжнє ім'я Леді Гагі). Актор зробив їй пропозицію у День святого Валентина. Експерти оцінюють прикрасу у $500 тис.

Обручка Леді Гага

Наталі Портман
Хореограф Бенжамен Мільп'є подарував акторці перстень із платини з вінтажним діамантом посередині. Дизайн прикраси він вигадав сам, а реалізувати ідею йому допоміг його друг ювелір Джеймі Вулф. Ціна кільця становила $35 тис.

Обручка Наталі Портман

Енн Гетевей
Дизайн обручки актриси розробив її чоловік Адам Шульман, що й не дивно, адже він – дизайнер ювелірних прикрас. Щоб все пройшло як треба, Шульман залучив до співпраці компанію Kwiat Diamond and Fine Jewelry, що спеціалізується на створенні обручок. Підсумком роботи стало кільце з платини з діамантом вагою 6 карат вартістю $150 тис.

Обручка Енн Хетеуей

Різ Уізерспун
Кіноагент Джим Тот підніс коханій каблучку з діамантом вагою в 4 карати вартістю $250 тис. Розробкою дизайну прикраси займався знаменитий ювелір Вільям Голд.

Обручка Різ Візерспун

Анджеліна Джолі
Бред Пітт та Анджеліна Джолі були у відносинах 7 років і завели шістьох дітей, перш ніж вирішили одружитися. Зробити пропозицію руки та серця актор готувався цілий рік – саме стільки часу зайняло створення кільця, яке було виготовлено за особистим ескізом Пітта дизайнером Робертом Прокопом. Обручку акторки прикрасив 16-каратний діамант вартістю $250 тис.

Обручка Анджеліни Джолі

Статті по темі:

Дженніфер Еністон показала обручку
Міранда Керр виходить заміж за засновника Snapchat
Модні кільця 2016

Фото: Gettyimages

Статті на тему