UA
RU

Найкращі весільні сукні селебріті останніх років

Редагувати переклад

Надихаємося образами знаменитих наречених.

Еллісон Вільямc («Дівчатка») у вересні минулого року пройшла під вінець із Рікі ван Вейном у сукні від Oscar de la Renta. Серед двохсот гостей церемонії були Кеті Перрі, Діана фон Фюрстенберг та Сет Майєрс. Звичайно ж, вона не забула запросити і своїх колег по серіалу – Ліну Данем, Джемайму Керку та Зосю Мамет. Проте одна людина не просто спостерігала церемонію – Том Хенкс її очолював.

Just cause. Still can't believe this happened. Also cause #PastelsOnMyWeddingDress

Фото опубліковано Allison Williams (@aw)

Супермодель Бар Рафаелі пов'язала себе узами шлюбу із ізраїльським бізнесменом Аді Езра. На церемонію, що проходила в Beresheet Hotel з видом на кратер Рамон, наречена одягла сукню Chloe.

Сміх. Фото опубліковано Bar Refaeli (@barrefaeli)

Весілля Софії Вергари та Джо Манганьєлло у голлівудському стилі відбулося на курорті Палм-Біч у Флориді. Церемонія може похвалитися довгим зірковим списком гостей, серед яких Різ Уізерспун, Ченнінг Татум та його дружина Дженна Деван, Джессі Тайлер Фергюсон.

Кожна друга сукня Кім Кардашьян виглядає як весільне, але це від Givenchy виділяється особливо довгим шлейфом.

Still one of my favorite shots @kimkardashian dressed in @givenchyofficial on her #wedding day #kimkardashianwedding #kimye #kimkardashian Фото опубліковано Laced in Weddings (@lacedinweddings)

У сукні Анджеліни Джолі знайшли втілення майстерність ательє Versace та художні знахідки її дітей. Малюнки малюків було перенесено на фату та спідницю весільної сукні.

Крістіна Річчі для весілля з Джеймсом Хеєрдегеном вибрала сукню від Рікардо Тіші.

Кріссі Тейген вийшла заміж за Джона Ледженда у сукні Vera Wang. Проте вона купила одразу три сукні, настільки сильні були її сумніви.

Сукня Valentino Нікі Хілтон об'єднала нащадків двох американських імперій – Хілтон та Ротшильдів.

one week ago ❤️ Фото опубліковано Nicky Rothschild (@nickyhilton)

Модель Джекі Ейнслі для весілля з режисером Гаєм Річі обрала вишиванку вручну сукню від Phillipa Lepley.

Something is holding her back #jaxguyjuly

Фото опубліковано Guy Ritchie (@guyritchie)

Актриса та співачка Ян Ін, відома як китайська відповідь Кім Кардаш'ян, вийшла заміж за актора Хуана Сяоміна. Їхнє весілля, до речі, одне з найдорожчих у світі, оцінене у 20 мільйонів фунтів. Лише мала частина цієї суми пішла на сукню Dior. Майстрам знадобилося на його виготовлення майже півроку.

Статті по темі:

Тиждень весільної моди у Нью-Йорку: найкращі образи
В чому піти на весілля: 5 модних образів

Статті на тему