UA
RU

Майлі Сайрус заявила, що вона – пансексуалка

Редагувати переклад

Епатажна співачка, схоже нарешті, визначилася зі своєю орієнтацією.

Майлі Сайрус

Американська співачка Майлі Сайрус не перестає дивувати громадськість новими заявами про свої романтичні уподобання. Зірка не раз говорила про те, що її приваблюють як чоловіки, так і жінки. Останнім часом багатьом фанам здалося, що Сайрус вирішила сконцентруватися на сильному полі і збирається вийти заміж за свого бойфренда Ліама Хемсворта, але насправді все не так просто.

Нещодавно селебріті заявила, що визначилася зі своєю орієнтацією. Вона – пансексуалка. Інакше кажучи, Сайрус знаходить привабливими як чоловіків, і жінок, але заперечує собі поняття «бісексуальності».

Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт

«Все своє життя я не розуміла своєї власної гендерної приналежності і своєї сексуальності. Я завжди ненавиділа слово „бісексуалка“, бо навіть воно заганяло мене у рамки. Я ніколи не думала ні про кого як про хлопчика чи дівчинку. Мої очі почали відкриватися у п'ятому-шостому класі. І мої перші стосунки були з дівчинкою», – зізналася зірка.

Майлі Сайрус відома своїми гучними романами. У різний час вона зустрічалася із Зої Кравіц та із сином Арнольда Шварценеґґера Патріком.

Статті на тему
Справжні імена зірок: як звати Ріанну, Лану дель Рей та Майлі Сайрус насправді
Marc Jacobs випустив футболки із фотографіями Майлі Сайрус
Голосування: найбожевільніший образ Майлі Сайрус

Фото: Gettyimages

Статті на тему