UA
RU

Суперзірки Тарантіно у картині «Огидна вісімка»

Редагувати переклад

Нарешті в Мережі з'явився перший трейлер до довгоочікуваного вестерну «Гидлива вісімка», в якому знялися «суперзірки Тарантіно».

"Огидна вісімка"

Йдеться про Dream Team режисера, яку він збирав дуже довго. Перші читання сценарію постійно відкладалися, поки Тарантіно не отримав ідеальний акторський склад: Семюел Л. Джексон, Курт Расселл, Джеймс Паркс, Тім Рот, Майкл Медсен, Брюс Дерн, Ембер Тамблін і Волтер Гоґгінс.

У «Гидової вісімки» спочатку була непроста доля. Сценарій картини просочився в Мережу задовго до початку зйомок, і Тарантіно, ошалевши, закрив проект у січні 2014 року. Більше того, Квентін подав до суду на сайт Gawker, який вивісив посилання на вкрадений сценарій, вимагаючи відшкодування збитків у розмірі $1 мільйон. Через кілька місяців режисер забрав заяву і вирішив таки продовжити роботу над проектом, не забувши при цьому переписати сценарій.

Читайте також: Дикий захід: 20 речей у стилі вестерн

Навіть не сумнівайтеся: вестерн від Тарантіно – вражаюче видовище. Дія розвивається за часів після Громадянської війни, коли в штаті Вайомінг група мисливців за головами, ренегат-конфедерат та жінка-ув'язнена стикаються між собою у салуні. Далі творці фільму обіцяють нам багато насильства та крові.

Абсолютно точно можу сказати: незважаючи на похмурість фільму, це безперечно найвеселіший зимовий вестерн, — розповідає Тарантіно. — Він веселіший за «Велике мовчання» та «День злочинця». І веселіше, ніж „МакКейб та місіс Міллер“.

Що ж, побачимо! Тим більше що чекати залишилося недовго. Картина вийде на великі екрани у грудні цього року.

Статті на тему