UA
RU

Чарівництво Сходу: в Україні з'явилися нішеві аромати Atelier Des Ors та Moresque Parfum

Редагувати переклад

Галерея parfum büro представила нові бренди високої парфумерії – Atelier Des Ors та Moresque Parfum.

Atelier Des Ors

На Сході запахи – це мова спілкування та зброя одночасно. Адже у жінки, прихованої за паранджою, залишається лише погляд та аромат, щоб завоювати чоловіка. А у сильної половини свої правила: що більше у чоловіка влади, то інтенсивніше звучить його парфум.

Для європейського нюху глибокі та яскраві східні аромати особливо приємні у холодну пору року. Саме тому з настанням осінньої прохолоди в Галереї parfum büro розпочалася ольфакторна програма Oriental Lounge, в рамках якої відбулася офіційна презентація двох нових для української аудиторії брендів високої парфумерії, натхнених східною культурою – Atelier Des Ors та Moresque Parfum.

Atelier Des Ors

В основі молодого французького бренду нішевої парфумерії Atelier Des Ors лежать золото та аромати, які здавна символізували владу та надбання. Як і золото, аромати асоціювалися з «божественним». Флакони прикрашають стилізовані промені сонця, а всередині є справжнє золото, яке розпорошується на шкіру разом з парфумом.

Atelier Des Ors

Під час зустрічі автор бренду Жан-Філіп Клеман представив на суд гостей 5 ароматів бренду:

Aube Rubis («Рубіновий світанок») − аромат символізує натхнення, яке породжує світанок. Іскриста прелюдія грейпфрута та чорної смородини розповідає про ранню прохолоду перед тим, як проллється світло та теплота насиченого денного сонця.

Lune Feline («Місячний кіт») − аромат випромінює спокусу та спокусу. Це симфонія темних та розкішних нот, натхненних місяцем.

Atelier Des Ors

Rose Omeyyade («Роза Оймеядів») − інтенсивний бархатистий аромат, натхненний дамаською трояндою. Названий ім'ям династії Оймеяді, Rose Omeyyade розповідає історію величі Левантійських палаців.

Cuir Sacre («Священна шкіра») − потужний і вібруючий аромат, навіяний прогулянками Старим містом Кордова. Шкіряні дерев'яні ноти, звеличені шафраном і ветивером, пожвавлюють спадщину кордівської шкіри і часто звучать як «золота шкіра».

Larmes Du Desert («Сльози пустелі») − аромат відбиває традиції парфумерії на Близькому Сході з використанням амбри та ладану. Це данина місцю народження парфумерії.

Moresque Parfum

Засновники італійського парфумерного будинку Moresque Parfum віддають данину багатій спадщині мистецтва арабської парфумерії. У той же час бренд наголошує на якості та креативності, традиційних для італійських ароматів.

Moresque Parfum

На сьогодні Moresque Parfum налічує три колекції, у кожній з яких представлені по 3 аромати:

Біла колекція − це грація та чарівність. Аромати колекції говорять про рідкісні емоції, пробуджуючи спогади та відроджуючи невисловлені бажання.

Чорна колекція − символізує сміливість, елегантність та ексклюзивність. Ця колекція – данина арабської традиції, яка транслює через аромати бажання бути не таким, як усі.

Арт-колекція − аромати височини та ексклюзивності. Кожен флакон створюється вручну і є єдиним у своєму роді.

Moresque Parfum

Під час зустрічі представник Moresque Parfums Анастасія Шевельова також познайомила гостей з новою колекцією Gold, яка ще не надійшла у продаж.

Статті по темі:

Пора по парах: новий дует ароматів Zadig&Voltaire
Sanahunt Luxury Department Store та Ex Nihilo створили ексклюзивний аромат
Найпопулярніший аромат сезону та його творець

Статті на тему