UA
RU

Бранч Alfa-Jazz Fest від ресторанів BEEF та REEF

Редагувати переклад

Головний джазовий фестиваль країни Alfa-Jazz Fest запросив київські ресторани BEEF meat&wine та REEF sea.food community організовувати бранч для VIP-гостей фестивалю.

DSC_2311

Захід у заміському комплексі під Львовом відвідали понад 400 людей. Разом із командою BEEF і REEF на чолі з шеф-кухарями Оленом Реньо та Олексієм Шеменковим на захід вирушив величезний, 50-кілограмовий тунець, виловлений напередодні біля берегів Мальдів. Гігантську рибину Ален Реньо обробив парою майстерень, влаштувавши справжнє шоу для гостей бранча.

DSC_2247

DSC_7804

DSC_7809

У «м'ясній» зоні заходу кухарі BEEF смажили півтисячі стейків на відкритому вогні, а найзатребуванішим на літньому івенті був корнер від BEEF BAR 69, де бар-менеджер Еля Михайленко готувала крижаний Апероль та знаменитий Love&Dose. 

Jazz-Бранч супроводжувався виступом виконавиці чарівних лемківських пісень Христиною Соловій.

Христина Соловій

Статті на тему