UA
RU

Ах, це весілля: нестандартні вінчальні сукні знаменитостей

Редагувати переклад

Смокінг на голе тіло, форма гімназистки та вишиті дитячі малюнки - у нашій добірці найнезвичайніші, але водночас стильні весільні вбрання зірок, у яких вони висловили свій характер, стиль життя та світогляд.

Бьянка Джаггер

Весілля актриси Б'янкі Перес Морена де Масіас та вокаліста The Rolling Stones Міка Джаггера відбулося в самий розпал сексуальної революції, тому не дивно, що наречена зупинила свій вибір на довгій білій спідниці та смокінгу з глибоким вирізом, який вона одягла на голе тіло. Доповнила образ білий крислатий капелюх з вуаллю. До речі, весільне вбрання пошило не хто інший, як Ів Сен-Лоран, який ввів смокінг у жіночий гардероб незадовго до цього.

Б'янка та Мік Джаггер

Прісцілла Преслі

На весілля з королем рок-н-ролу Прісцілла Бьюлі одягла довгу вільну сукню з прозорими рукавами, розшитими дрібним бісером. Вбрання їй купила мама, а вона вже перешила його за своєю фігурою. Але, мабуть, головне в образі нареченої – це корона на голові, прикрашена фальшивими діамантами, та величезна пишна фата.

Elvis Ties The Knot

Йоко Воно

Художниця Йоко Оно та музикант Джон Леннон любили епатувати публіку, тому в день весілля на нареченій була коротка сукня, гольфи, кеди та крислатий капелюх. Від класики залишився лише білий колір.

Йоко Оно та Джон Леннон

Діта фон Тіз

Весілля королеви бурлеска Діти фон Тіз та епатажного рок-музиканта Мериліна Менсона не могло бути звичайним за визначенням. Для готичної церемонії було обрано пурпурну шовкову сукню з вузьким корсетом та об'ємним шлейфом, яке пошила «бабуся панка» Вів'єн Вествуд. Його доповнили туфлі від Крістіана Лубутена та капелюх від Стівена Джонса.

Діта фон Тіз та Мерілін Менсон
весільну сукню Діти фон Тіз

Гвен Стефані

Для весільної церемонії з музикантом Гевіном Россдейлом солістка No Doubt обрала вбрання, що поєднало у собі класику та помірний епатаж. Авторство білої сукні з довгим яскраво-рожевим підолом належить знаменитому Джону Гальяно.

Гвен Стефані та Гевін Россдейл
весільну сукню Гвен Стефані

Кіра Найтлі

Кіра Найтлі віддала перевагу елегантній простоті. На весілля з музикантом Джеймсом Райтоном вона одягла світлу сукню з повітряного тюлю від Chanel і твідовий жакет, зшитий спеціально для цього випадку Карлом Лагерфельдом. Образ доповнили балетки та вінок на голові. До речі, актриса так полюбила свою сукню, що, не соромлячись, одягала її ще кілька разів на світські заходи.

KNIGHTLEY RIGHTON MARRIAGE
Кіра Найтлі та Джеймс Райтон

Сара Джессіка Паркер

На відміну від своєї героїні Керрі Бредшоу, яка на весілля одягла дизайнерську класику, Сара Джессіка Паркер вийшла заміж за актора Меттью Бродеріка у чорній сукні. Попри всі забобони, пара живе щасливо у шлюбі ось уже 19 років.

САРА ДЖЕСІКА ПАРКЕР та Меттью Бродерік

Маріка Пеллегрінеллі

Модель Маріка Пеллегрінеллі поєдналася узами шлюбу зі співаком Еросом Рамазотті у сукні, створеній на замовлення Valentino. Його поділ прикрашала партитура з нотами з пісні Рамазотті "Las Cosas de La Vida".

Маріка Пеллегрінеллі та Ерос Рамазотті

Анджеліна Джолі

Коли Анджеліна Джолі та Бред Пітт, нарешті, пішли під вінець, вони вже мали шестеро спільних дітей, яким і відвели головну роль у створенні сукні. Шовкове вбрання від Atelier Versace прикрасили вишиті вручну дитячі малюнки. Вийшло дуже зворушливо.

Анджеліна Джолі у весільній сукні
Весілля Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Статті по темі:

Найкращі весільні сукні селебріті останніх років
Ненудна весільна білизна: три бренди, які виручать будь-яку наречену
Футуристичні весільні сукні Theia: для міжгалактичної спілки

Фото: Gettyimages, www.vam.ac.uk, Instagram@maisonvalentino

Статті на тему