UA
RU

Анджеліна Джолі викладатиме у Лондонській школі економіки

Редагувати переклад

Любляча дружина, багатодітна мати, талановита актриса, посол доброї волі ООН, успішна бізнес-вумен — список регалій Анджеліни Джолі можна продовжувати нескінченно. Днями до нього додався ще один пункт – запрошений професор Лондонської школи економіки.

Angelina Jolie Attends United Nations Security Council Meetings On Middle East And Syria

На своїх лекціях Анджліна Джолі розповідатиме британським студентам про права жінок та гендерну рівноправність. Крім того, у рамках співпраці з вузом 40-річна актриса проведе серію воркшопів, конференцій та дослідницьких проектів.

За словами самої Анджеліни Джолі, її завдання — посилити роль жінки у світовій економіці, політиці та громадському житті.

Я спробую розповісти студентам, як розширити права жінок і покласти край безкарності за злочини, які торкаються нас. Це насамперед сексуальне насильство в умовах конфліктів.

- Заявила актриса.

До речі, співпраця Анджеліни Джолі з Лондонською школою економіки не стала несподіванкою. Нещодавно, у 2015 році, спільно з колишнім міністром закордонних справ Великобританії Вільямом Хейгом, який також став професором лондонського вишу, актриса відкрила дослідницький центр у справах жінок, миру та безпеки. На цій платформі Джолі збирається не тільки просувати ідею рівності статей, а й допомагати жінкам ставати сильнішими у всіх аспектах їхнього життя.

Ми можеш лише побажати успіху проекту Анджеліни Джолі!

Статті на тему