UA
RU

Beauty-рада: 5 косметичних засобів, які варто привезти з Японії

Редагувати переклад

Країна висхідного сонця - це не лише гарна природа, архітектура та дивовижна історія. З Японії можна навести цілу косметичку корисних засобів, яких не дістанеш в Україні. Ми радимо деякі з них.

Косметика із Японії

Потрапляючи в Японію та відвідуючи екскурсію за екскурсією, не забудьте заглянути до місцевих косметичних магазинів. Там можна знайти багато цікавих та корисних товарів.

1. KOSE Sekkisei (Тонер)

Продукція цієї марки дуже популярна не лише серед японок, а й серед туристів. Особливим попитом користується тонер, що містить екстракти традиційних японських та китайських трав. Цей засіб добре зволожує шкіру. Його можна використовувати навіть для захисту від ультрафіолетового проміння.


2. Cezanne Lasting Lip

Основна «родзинка» цієї помади у її компонентах. Завдяки рослинним екстрактам та оливковій олії помада пом'якшує губи, захищаючи від висихання. Асортимент цього косметичного засобу налічує близько 13 відтінків – від найніжніших до яскравих та насичених.


3. Majolica Majorca

Один з найвідоміших косметичних брендів, представлених не тільки в Японії, а й у Сінгапурі, Кореї, Гонконгу, на Тайвані та інших східних країнах. Під цією торговою маркою продаються різні косметичні засоби - від лаків до тіней. Досвідчені туристи кажуть, що їх варто спробувати. Крім того, продукція Majolica Majorca відрізняється цілком доступними цінами. В Україні на сьогоднішній день можна купити лише деякі товари з цих косметичних засобів.


4. Canmake

Одним із найпопулярніших засобів цієї серії є пудра Canmake Marshmallow Finish Powder. Вона може використовуватися як для основи макіяжу, так і для надання тону шкіри свіжості протягом дня. Крім того, пудра сприяє глибокому зволоженню.


5. Kotoshina

Ця органічна косметика родом із Кіото. До її складу входять лише натуральні компоненти та, найголовніше, екстракт зеленого чаю. Відмінно підходить людям із чутливою шкірою.

Статті по темі:
Косметика майбутнього: три інноваційні засоби
Блакитні Гаваї: косметика з тропічними мотивами
Beauty-рецепт: морська вода для укладання

Фото: Instagram, Gettyimages

Статті на тему