UA
RU

Косметика майбутнього: три інноваційні засоби

Редагувати переклад

Нові косметичні засоби з інноваційними формулами приносять шкірі користь світового масштабу.

_DSC3967

Сироватка-есенція для перетворення шкіри обличчя Genaissance The Serum Essence, LA MER

Концентрована форма легендарного Miracle Broth (як чистих кристалів) лежить в основі формули нової лінійки Genaissance від La Mer. Перший засіб ексклюзивної колекції – ніжна сироватка з бархатистою текстурою – миттєво проникає у шкіру, негайно запускаючи механізми оновлення клітин, заряджає енергією та відновлює захисні функції. Зморшки розгладжуються завдяки активному ферменту, отриманому з червоних водоростей, який підвищує рівень колагену та еластину.
ЕФЕКТ: швидко омолоджує шкіру завдяки граничній концентрації активних компонентів морського походження.

_DSC3590

Антивіковий крем для обличчя Sisleÿa L'Intégral Anti-Age, SISLEY

17 років дослідницької роботи знадобилося вченим Sisley на створення комплексного засобу, який враховує поведінкове старіння клітин. Доведено, що воно проявляється на обличчі набагато помітніше генетичних змін, тому формула засобу враховує всі три фактори, що становлять клітинний цикл: ритм, енергію та тривалість життя. Активні компоненти відновлюють шкіру за рахунок усунення клітинної втоми, спричиненої поведінковим стресом.
ЕФЕКТ: зменшує зморшки з урахуванням особливостей способу життя та шкідливих звичок конкретної людини.

Косметика майбутнього: три інноваційні засоби-Фото 3

Крем для сяйва шкіри обличчя Glow Revival Cream, SHISEIDO

Надати обличчю здорового світіння – непросте завдання. На відміну від засобів, що працюють на поверхні, новий крем Shiseido насамперед регенерує та зміцнює капіляри, які відіграють ключову роль у насиченні клітин поживними речовинами та киснем, завдяки чому покращуються тон та загальний вигляд шкіри. Крім того, спеціальний комплекс відновлює життєвий цикл епідермального шару. Саме це змушує шкіру сяяти та світитися енергією.
ЕФЕКТ: надає шкірі сяйва за рахунок зміцнення судин.

Статті на тему