UA
RU

Богемна рапсодія: NAVRO SS '17

Редагувати переклад

Показ колекції NAVRO весна-літо 2017 у рамках Ukrainian Fashion Week.

vbo_7859

Ольга Навроцька не змінює своєї прихильності до богемної стилістики та посилань до міксу етніки та мілітарі. Звичайно, адаптуючи всі «кочівницькі» образи для міського гардеробу. Робоча назва колекції NAVRO SS 17 – це Native. Ідея природності, простоти, первинності виражається за допомогою простого крою, натуральних тканин.

Основою колекції стали сукні та сарафани з найрізноманітнішими квітковими принтами. А справжнім хітом весняного сезону, напевно, стануть селянські блузи та сорочки з вишивкою, які одягнені з денімом і дуже нагадують про зовнішній вигляд богемців – французьких циган.

Читайте також: Огляд колекції Yana Chervinska SS '17

Номадизм – мабуть, то теж можна назвати колекцію. Концепція, за якою майбутнє людства бачиться над національно-територіальної замкнутості, а вільному пересуванні по всій планеті. Саме цю ідею несуть у собі етно-мотиви у принтах та універсальні моделі-трансформери.

У колекції присутні куртки-сумки та плащі-рюкзаки – відмінний вибір для фешіоніста, які люблять подорожувати із вільними руками. Колірна гама колекції дуже багата за рахунок багатьох принтів, а основою стає чорний і хакі.

Серед важливих деталей та акцентів можна виділити улюблені дизайнером лак, шкіряні нашивки та квіти-брошки. Сумки з квітами, бахромою та кистями були створені у колаборації з українським виробником аксесуарів Fidelitti.

[metaslider id=61388]

Статті на тему