UA
RU

Емоційна промова Селени Гомес, вбрання Джіджі Хадід та найяскравіші виступи: всі новини American Music Awards 2016

Редагувати переклад

Учора в Лос-Анджелесі відбулася премія AMA 2016, яка, звичайно, не обійшлася без маси несподіванок, гучних зізнань зірок та музичних прем'єр.

WADA 2016

Зірки почали дивувати публіку та одна одну вже на червоній доріжці заходу. В епіцентрі уваги опинилася і ведуча шоу – модель Джіджі Хадід. За весь час церемонії дівчина встигла змінити кілька нарядів – від легкої та повітряної білої на червоній доріжці, до чорної сукні на підлогу, яку селебріті обрала для завершальної частини вечора.

Белла Хадід та Джей Фароа
Провідні церемонії − Джіджі Хадід та Джей Фароа

Проте Хадід запам'яталася публіці не лише яскравими вбраннями, а й своїм пародійним виступом в образі нової першої леді США – Меланії Трамп, передвиборна промова якої була дуже схожа на промову Мішель Обами. Виступ моделі викликав сміх у залі та шквал коментарів у соцмережах. Колега Джіджі по сцені Джей Фароа підхопив естафету, показавши публіці пародію на Дональда Трампа.

За лаштунками ж Джіджі проводила час зі своїм бойфрендом Зейном Маліком, який, до речі, не пішов із церемонії без нагороди, отримавши статуетку як найкращий новий виконавець року.

Ще однією головною новиною вечора стало тріумфальне повернення Селени Гомес на сцену та червоні доріжки після досить тривалої відсутності. Зірка отримала нагороду як найкраща поп-рок-співачка і виголосила промову, яка нікого в залі не залишила байдужою. Селебріті розповіла про те, як їй довелося боротися із емоційним зривом.

«Я з упевненістю можу сказати, що більшість із вас добре мене знає, незалежно від того, подобається це мені чи ні. Я просто змушена була зупинитися, бо почувала себе абсолютно розбитою і надто довго тримала це у собі», – зізналася Гомес.

Селена Гомес
Селена Гомес

Крім того, вона подякувала всім, хто був з нею поруч, за підтримку та розуміння. Леді Гагу та Аріану Гранде слова співачки практично довели до сліз.

Модним фурором вечора заслужено була визнана Кріссі Тейген, яка обрала для церемонії, мабуть, найвідвертішу сукню з високим розрізом. Модель продемонструвала чудову фігуру після пологів – у квітні Тейген стала мамою.

Кріссі Тейген
Кріссі Тейген із чоловіком

Одним із найкращих музичних виступів вечора став перформанс Леді Гагі. Зірка босоніж виконала нову пісню Million reasons зі свого останнього альбому Joanne.

Леді Гага
Леді Гага

Увагу преси та гостей шоу привернув і факт відсутності у залі для глядачів моделі Кайлі Дженнер. Виявилося, що зірці довелося пропустити AMA через свою улюбленицю - собаку Бембі, яка народила двох цуценят.

Переможці та номінанти

Справжнім тріумфатором вечора став Дрейк, який одержав номінації у більшості категорій. Підсумком премії для виконавця стали статуетки за найкращу рок/хіп-хоп пісню та альбом. Крім того, Дрейк був визнаний найкращим роком і хіп-хоп-виконавцем. На шоу він представив рекламу Apple Music зі своєю участю, а також побічно підтвердив можливу співпрацю з Тейлор Свіфт, чутки про яку вперше з'явилися кілька місяців тому.

Дрейк
Дрейк

Улюбленою співачкою року стала Аріана Гранде, а найкращим поп-рок-виконавцем – Джастін Бібер. Крім того, Бібер отримав нагороду за найкращу пісню та кліп у жанрі поп-рок.

Звання найкращого R'n'B-виконавця року дісталося Крісу Брауну, а найкращій виконавиці – Ріанні. До речі, спільна робота колишніх коханих – Ріанни та Дрейка – Work теж не залишилася поза увагою, удостоївшись нагороди як найулюбленіша композиція у стилі R'n'B.

Найкращою виконавицею сучасної музики для дорослої аудиторії стала Адель, найкращим співаком латинської музики журі конкурсу визнало Енріке Іглесіаса. Світовим туром року, звичайно, став гучний Formation World Tour Бейонсе.

Статті на тему
Кейт Міддлтон у чорних вбраннях на церемоніях з нагоди Дня пам'яті у Великій Британії
Церемонія Playmate of the Year 2016
Церемонія Marie Claire Image Maker Awards у Лос-Анджелесі

Фото: Gettyimages

Статті на тему