UA
RU

Гай Річі зніме художній фільм «Аладдін»

Редагувати переклад

Британський режисер планує зняти ремейк оскароносного мультфільму Диснея.

Кадр із мультфільму "Алладін"

Гай Річі, найбільш відомий за фільмами «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш» та «Шерлок Холмс», вирішив виступити у дещо незвичайному для себе амплуа. Зараз режисер, якого називають майстром «кримінальної комедії», веде переговори зі студією Disney з приводу створення повнометражного художнього фільму «Аладдін». У кінокомпанії ідею нової картини назвали «амбітним та нетрадиційним підходом до адаптації однойменного мультфільму».

Сценарій фільму написав Джон Огаст, який працював над фільмами Тіма Бертона «Чарлі та шоколадна фабрика», «Труп нареченої» та «Велика риба». Продюсером виступить Ден Лін, з яким Гай Річі працював над Шерлоком Холмсом. Хто претендує на головні ролі у новому «Аладдіні», наразі невідомо.

Читайте також: Найкращі рімейки відомих казок, які варто подивитися

Диснеївський мультфільм «Аладдін», знятий за мотивами казки зі знаменитої арабської збірки «Тисяча і одна ніч», вийшов у прокат у 1992 році, ставши найкасовішим фільмом у світі та отримавши два «Оскари», − за найкращий саундтрек та найкращу пісню A Whole New World. До речі, очікується, що у новій постановці ми знову почуємо знайомі музичні композиції із мультфільму.

Крім «Аладдіна», студія Disney готує кіноверсії мультфільмів «Король-лев», «Мулан» та «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон. Раніше на екрани вийшли "Попелюшка", "Малефісента", "Аліса в Країні чудес" та "Книга джунглів", що мали великий глядацький успіх.

Статті по темі:

Меріл Стріп зніметься у новій «Мері Поппінс»
Фільм тижня: «Аліса у Задзеркаллі»
Кіноманам присвячується: Одеська кіностудія виклала усі свої фільми на YouTube

Статті на тему