UA
RU

Крихка сила: колекція Christian Dior fw'16

Редагувати переклад

Як і багато інших модних Будинків, Dior робить ставку на повсякденність одягу. Основою для нової колекції послужили чорний колір і ряд строгих жакетів та пальто, що підкреслюють білизну та крихкість оголених плечей.

Покинутий Рафом Сімонсом модний Дім Christian Dior продовжив свою роботу без креативного директора За нову колекцію відповідає команда анонімних дизайнерів під керівництвом Сержа Руф'є та Люсі Майєр. Результатом їх роботи стала лінійка привабливого одягу, який є комерційним аналогом можливих більш експериментальних моделей.

Дизайнери працювали з облягаючими силуетами, чуттєвими, але не вульгарними. Вони зробили акцент на щільних, стьобаних тканинах, що використовуються в чорних жакетах і коротких пальто, в яких відчувається вплив чоловічого та робочого одягу. Образи колекції компілюють різні текстури, принти та вишивки. Особлива увага приділена плечам: вони часто оголені і у сукнях із відтінком екзотики, і у хутряних манто. Однак просто зручне пальто і гарна сукня не можуть позбавити відчуття, що ця колекція – швидше, необхідність, ніж прояв творчого бачення дизайнерів.

[metaslider id=29217]

Фото: Dior.Com

Статті на тему