UA
RU

Як моделі Victoria's Secret переживають свою вагітність

Редагувати переклад

А разом із ними й мільйони передплатників.

pregn2

Моделі Victoria's Secret не відчувають забобонних страхів, приховуючи свою вагітність. З перших тижнів, коли їх форми лише трохи починають округлятися, вони діляться цією подією з усім світом. Тому якщо вам подобається спостерігати, як змінюються моделі протягом цих дев'яти складних та щасливих місяців, немає жодної необхідності проникати у пологове відділення. Натомість можна подивитися на Бехаті Прінслу, яка опублікувала фото топлес і показала, як далеко вона вже просунулась.

#chooseLOVE

Фото опубліковано Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Однак це не єдине фото. Прінслу та її чоловік, Адам Левін, протягом останніх кількох місяців діляться знімками вагітності, а на одному з їхніх дзеркальних селфі вони обидва представили світові животи (щоправда, Левін просто набрав у нього повітря), чим чимало повеселили своїх передплатників.

Week 20 and I'm finally popping! #impregnanttoo Фото опубліковано Adam Levine (@adamlevine)

Подруга Прінслу, ще один ангел Victoria's Secret Кендіс Свейнпол також документує свою вагітність в Instagram, будь то сердечні обійми Даутцен Крус, відпочинок на пляжі або загадкова фотосесія у лісі. Схоже, це питання часу, коли ми побачимо десятки фотографій немовлят улюблених моделей.

Magical mornings

Фото опубліковано Candice Swanepoel (@angelcandices)

My Not so little boy Фото опубліковано Candice Swanepoel (@angelcandices)

Today was a good day

Фото опубліковано Candice Swanepoel (@angelcandices)

Статті по темі:

Бебі-бум: прапори, які чекають на поповнення цього року

Статті на тему