UA
RU

Марія Грація Кьюрі – новий креативний директор Dior

Редагувати переклад

Вона стала першою жінкою, яка очолила модний Дім за всю його 69-річну історію.

Сьогодні президент Dior Сідні Толедано нарешті підтвердив чутки, що ходили кілька тижнів про призначення Марії Грації К'юрі на посаду креативного директора модного Дому.

Марія К'юрі П'єрпаоло Піччолі Dior Valentino

Він зізнається, що ідею залучити до ведення бренду жінку обмірковував давно.

Вона дуже пряма і практична людина. Я думаю, на нас чекають хороші зміни. Вона привнесе своє нове бачення, своє розуміння життя,

- Прокоментував Толедано.

Це є велика честь стати частиною Будинку Dior. Я усвідомлюю, наскільки відповідально бути першою жінкою — креативним директором Будинку, історія якого просякнута виразом жіночності. Нескінченне багатство його спадщини служить постійним джерелом натхнення для світу моди, і мені не терпиться висловити своє бачення,

- Поділилася враженнями Марія Грація Кьюрі.

Очікується, що її перша колекція ready-to-wear для Dior – для сезону весна-літо 2017 – буде представлена ​​вже цієї осені у рамках паризького тижня моди, а перша колекція haute couture вийде у січні наступного року, якраз до ювілею Будинку.

Протягом 17 років Марія Грація К'юрі працювала у дуеті з П'єрпаоло Піччолі в Будинку Valentino. Вчора Valentino офіційно підтвердив відхід К'юрі, залишивши Піччолі єдиним креативним директором компанії.

Попереднім креативним директором Dior був Раф Сімонс, покинув свою посаду у жовтні 2015 року.

Статті по темі:

Valentino resort 2017
Нова ювелірна колекція Dior присвячена Версальському палацу
Тиждень високої моди: Christian Dior fw '16

Фото: Gettyimages

Статті на тему