UA
RU

IT-технології та трохи хіп-хопу: Chanel SS'17

Редагувати переклад

Модний Дім Chanel представив нову весняно-літню колекцію Тижня моди в Парижі.

Chanel SS'17

Карл Лагерфельд не лише великий дизайнер, а й великий декоратор. Кожен свій показ він продумує до найдрібніших деталей, перетворюючи подіум відповідно до тематики колекції то в казино, то в супермаркет, то в техаське ранчо. Цього разу він запросив своїх гостей у величезний дата-центр Chanel із системними блоками і різнокольоровими проводами, що стирчать звідусіль. Місця в першому ряду зайняли Кортні Лав із дочкою Френсіс Бін Кобейн, колишня перша леді Франції Карла Бруні, співачка Соко, давня муза Лагерфельда Каролін де Мегре та юна муза Лілі-Роуз Депп.

Лілі-Роуз Депп на показі Chanel
Лілі-Роуз Депп

Каролін де Мегре
Каролін де Мегре

Кортні Лав з дочкою Френсіс Бін Кобейн
Кортні Лав з дочкою Френсіс Бін Кобейн

Шоу відкрили дві моделі у величезних пластикових шоломах, рукавичках і чоботях, що нагадують екіпірування штурмовиків із «Зоряних воєн», і фірмових костюмах Твіда. Так дизайнер окреслив тему нової колекції – сучасні технології. "Технології захоплюють цей світ, я вирішив не чинити опір їм, а впровадити в сучасний жіночий гардероб, надавши їм інтимності та чуттєвості", - пояснив Лагерфельд.

Chanel весна-літо 2017

Далі був блок знакових для модного Будинку речей, «технологічність» яких виразилася в деталях: твідові жакети, спідниці та штани, а також стьобані костюми і пальто дизайнер прошив контрастними нитками, що нагадують кабелі в серверних кімнатах, а принти, що прикрашають їх, . Більшу частину колекції склали райдужні сукні-накидки, що летять, мішкуваті жакети, штани і пальто в рожево-блакитну клітку і легкі спідниці з обробкою мереживом. Завершили показ вечірні розслаблені вбрання в стилі білизни ніжних пастельних відтінків.

Показ Chanel на Тижні моди в Парижі

Футуристичні образи доповнили відповідні аксесуари: клатчі-роботи на маленьких ніжках та сумки з логотипом Chanel, підсвіченим за допомогою безлічі лампочок.

Клатч-робот Chanel SS'17

У цей високотехнологічний «коктейль» Лагерфельд додав трохи хіп-хопу, одягнувши на моделей масивні ланцюги, великі сережки, шкіряні мітенки та яскраві кепки козирком набік.

[metaslider id=59763]

Статті по темі:

Казкова Шотландія: Alexander McQueen SS'17
Тиждень моди у Парижі: Stella McCartney SS'17
Тиждень моди у Парижі: Givenchy SS'17

Фото: Chanel, Gettyimages

Статті на тему