UA
RU

Селена Гомес у рекламній кампанії Louis Vuitton

Редагувати переклад

Ніколя Жеск'єр опублікував у Instagram прев'ю нової рекламної кампанії Series.5 за участю співачки.

1177710
Селена Гомес - головна селебріті в Instagram - з 85 мільйонами передплатників вона посідає друге місце, поступаючись першістю лише офіційному акаунту Instagram (що не вважається). Тому не дивно, що її участь у рекламних кампаніях — життєва необхідність брендів, хоч і дуже дорога.

Цього разу колишню зірку Disney залучили до участі у кампейні осінньої колекції Louis Vuitton, над якою працював фотограф Брюс Вебер. Кампанія виходить за показом круїзної колекції, що відбулася в Ріо-де-Жанейро в Музеї сучасного мистецтва в Нітерое. Вибір щодо моделі може здатися деяким несподіваним (або, швидше, занадто очікуваним) з огляду на те, що в попередній рекламі бренду було представлено віртуальну модель — персонаж Lightning із популярної відеоігри Final Fantasy XIII.

[metaslider id=44286]

 

Тим не менш, багато проникливих передплатників Ніколя Жеск'єра могли припустити можливість такого повороту, оскільки вона стала своєрідною музою для креативного директора Будинку. Обидва останнім часом проводили час разом, а Жеск'єр дражнив своїх шанувальників, як ми тепер знаємо, закулісними кадрами кампейну Series.5.

When in Miami… @selenagomez

Фото опубліковано (@nicolasghesquiere)


Фото: Louis Vuitton

Статті на тему