UA
RU

Белла Хадід знялася в осінній кампанії JWAnderson

Редагувати переклад

Осінньо-зимову колекцію бренду JWAnderson представляє модель Белла Хадід.

Белла Хадід у колекції JWAnderson

Автор бренду JWAnderson, молодий ірландський дизайнер Джонатан Вільям Андерсон зізнався, що він вперше співпрацює з моделлю такої величини, як Белла Хадід. «Коли ми обговорювали загальну концепцію кампанії, ми хотіли, щоб це була гарна дівчина, сильна особистість, – пояснює свій вибір Андерсон. − Типаж Белли підійшов нам ідеально».

У рекламному кампейні AW '16 JWAnderson Белла Хадід постає перед нами як екранна актриса, яку несподівано сфотографували за лаштунками. Знімки моделі контрастують із фотографіями хлопчика з лялькою.

Над фотосесією працював відомий дует креативників M/M Paris, який займається художнім оформленням фото- та відеозйомок для знаменитостей та модних брендів, серед яких Бьорк, Мадонна, Каньє Вест, а також Yohji Yamamoto, Calvin Klein, Stella McCartney. Над чином моделі попрацювали візажист Пітер Філіпс та стиліст по волоссю Сід Хайєс.

Що стосується самої колекції, то в ній є футуристичні силуети, шиповані деталі і ряди блискавок.
Зауважимо, що бачення моди Джонатаном Андерсоном відрізняється від бачення його колег. Дизайнер переконаний, що в майбутньому мода зітре межі між чоловічим та жіночим початком. Вже зараз можна помітити, що частина речей JWAnderson абсолютно безпорожня.

До речі, Андерсон вже двічі створював колекції одягу для марки Topshop, після чого сама Донателла Версаче запропонувала молодому дизайнеру розробити капсульну колекцію Versus для Будинку Versace.

Статті по темі:
Образ дня: Джессіка Альба у David Koma
Зірковий тренд: вбрання білого кольору
Новий кліп Каньє Веста став рекламною кампанією Balmain

Статті на тему