UA
RU

Раф Сімонс створив нову колекцію для Adidas

Редагувати переклад

Креативний директор Calvin Klein розробив нові моделі кросівок спортивного гіганта.

[metaslider id=51281]

Раф Сімонс надзвичайно зайнята людина. Крім того, що тепер він очолює модний Дім Calvin Klein, він продовжує розвивати власний бренд чоловічого одягу Raf Simons, що базується в Антверпені (Бельгія). Також Сімонс випускає спільні колекції з німецьким спортивним гігантом Adidas, перефарбовуючи легендарні білі тенісні кросівки Stan Smith у срібний колір з додаванням перфорації у вигляді літери R та перетворюючи бігові моделі Trail Runner на різнокольорові витвори мистецтва.

У новій осінній колекції 2016 Сімонс знову звернувся до своїх улюблених Stan Smith, представивши їх у кольорі слонової кістки, а також чорному і червоному відтінках. Новий варіант цієї моделі – Stan Smith Comfort – дизайнер забезпечив трьома липучками замість шнурівки та випустив у кількох колірних поєднаннях, наприклад, фіолетовий, чорний, білий та слонова кістка або сріблястий та білий.

Крім того, дизайнер модернізував кеди Matrix, що випускаються з 1980 року. Переосмислене баскетбольне взуття, що отримало назву Spirit Matrix, представлене в білому, чорному, фіолетовому та червоному відтінках, а також низькому та високому варіантах.

Колекція-колаборація з'явиться в обраних магазинах Adidas вже цього місяця. До речі, сам дизайнер віддав перевагу низьким кедам Spirit Matrix, з'явившись у них на показі своєї колекції весна-2017 у Флоренції.

raf_simons

Статті по темі:

Раф Сімонс представить свою колекцію на Pitti Uomo
Раф Сімонс про моду та соціальні медіа
Прощай і пробач: Раф Сімонс йде з Dior

Фото: Adidas

Статті на тему