UA
RU

Секс-тренди: любов утрьох, помірність та зустрічі з порно-зірками

Редагувати переклад

БДСМ-манія, викликана торік прокатом фільму «50 відтінків сірого», поступово сходить нанівець – втомившись стібати один одного шкіряними батогами, люди освоюють у сексі нові горизонти.

3-й

L'amour à trois – її хоч раз у житті мріє спробувати кожен. "Мрійники" Бернардо Бертолуччі, "І твою маму теж" Альфонсо Куарона, "Кохання" Гаспара Ное - тепер відчути себе героєм еротичного фільму простіше, ніж будь-коли. Потрібно лише зареєструватися на одному з сайтів знайомств, на зразок 3nder, створеному за аналогією з Tinder, але, на відміну від нього, що підбирає не пари, а трійники. База передплатників 3nder набагато менша, ніж у традиційних дейтинг-сервісів. Але наприкінці минулого року стартап отримав $500 тисяч від двох анонімних інвесторів, що начебто натякає: у пошуках третього партнера для сексу люди готові викладати великі гроші. Проте хочеться попередити неофітів: егоїстичним людям секс утрьох протипоказаний, адже може статися так, що в ліжку комусь одному доведеться більшу частину часу рахувати ворон за вікном. І цілком імовірно, що цим кимось ви опинитеся саме ви.

секс-тренди

Віртуальне порно

За даними Google, за останні 1,5 роки кількість пошукових запитів "віртуальне порно" збільшилася на 10%. А на початку цього року порно-ресурс PornHub зайнявся розробкою спеціального розділу з відео для окулярів віртуальної реальності Samsung Gear VR та Oculus Rift, які навіть безкоштовно розіслав 10 тисяч передплатників. "Тепер люди можуть не тільки переглядати наші матеріали, але й взаємодіяти зі своїми улюбленими порнозірками", - говорить Корі Прайс, віце-президент PornHub. Наразі 3,2 мільйона людей платять за доступ до віртуального порно, а до кінця року експерти розраховують на 20 мільйонів проданих абонементів. Що ж, не за горами той довгоочікуваний для всіх хікікоморі момент, коли можна буде не тільки подивитись, а й повною мірою відчути, що таке легендарні 23 сантиметри Рокко Сіффреді чи горловий мінет від Сашка Грей.

Читайте також: Любов до віртуальних ігор: чи потрібні чоловікам живі жінки?

Секстинг + гаджети

Як не крути, але навіть добрий секс - заняття стомлююче. Можна бігати ранками, можна ходити на аеробіку або крутити педалі велотренажера, а можна енергійно займатися сексом. Але сучасне «сидяче» покоління найменше любить потіти, тому з кожним роком секстинг, тобто обмін інтимними sms і фотками в месенджерах, стає все популярнішим. Секстинг зручний тим, що заради нього не потрібно нікуди їхати і впорядковуватися, викроювати час для побачення в напруженому робочому графіку або чекати, коли батьки поїдуть на дачу. Навіть на презервативи не треба витрачатися - адже зрозуміло, що від секстингу народитися можуть тільки смайлики. Зараз на ринку продаються іграшки на кшталт LovePalz, які роблять секстинг реально відчутним. Це два циліндри: один жінка засовує у піхву, інший чоловік надягає на член. Гаджети підключаються до смартфонів, після чого коханці отримують можливість не лише переписуватись, але й віддалено керувати швидкістю та темпом роботи стимуляторів один одного. Секстинг хороший лише як прелюдія до сексу або як вимушена необхідність: коли один із партнерів, наприклад, перебуває у відрядженні. Якщо секстинг замінить секс повністю, ви: а) залишитеся без десерту; б) заробите собі психічний розлад.

секс-тренди

утримання

Автор детективів-бестселерів Елмор Леонард писав про сумну правду так: «З роками цінуєш секс дедалі більше. Простий факт: чим старшим ти стаєш, тим менше і менше відповідних ситуацій…» Тому в індуїзмі, наприклад, вважається, що секс забирає найбільше життєвої енергії і потрібно утримуватися, практикуючи брахмачар'ю – перший ступінь духовного розвитку, але цей ступінь триває лише до 24 років. років. Після досягнення зазначеного віку рекомендується серйозно потурбуватися про питання створення сім'ї та народження дітей. Але в сучасному світі жінки віддають усі сили роботі, а їх чоловіки, прибравши будинок і приготувавши вечерю, не виявляють ініціативи, бо зміна гендерних ролей позбавляє їх почуття самоповаги. Секс вони замінюють переглядом порно, де жінки, як і раніше, стоять біля плити. Крім того, курс на усвідомлену помірність для перевірки кохання задають зірки шоу-бізнесу, на кшталт співачки Сіари, яка, за її власним визнанням, 13 місяців лише цілувалася і обіймалася з футболістом Расселом Уілсоном, поки, нарешті, не вийшла за нього заміж 6 липня цього року.

Читайте також: Як поводитися в ліжку?

Риммінг

У середні віки сором'язливий поцілунок був обрядом вітання диявола на шабаші – за такі любовні ласки збоченців спалювали на вогнищі інквізиції. Однак часи полювання на відьом давно минули, рівень гігієни суттєво зріс, та й ставлення до сексу змінилося. Тепер ми не вважаємо дії, які приносять задоволення, але ніяк не пов'язані з дітонародженням, смертним гріхом. Втім, раніше оральні ласки ануса практикували переважно порно-маніяки з подачі гуру анілінгуса – відомого актора та режисера Тома Байрона, який наймав у рамках серіалу Ass Eaters Unanimous аж 23 повнометражні фільми. А торік популярна американська R&B-співачка Дженей Айко прорвала греблю суспільної свідомості рядком із пісні Post To Be про те, що вона не проти дати хлопцеві побути її «шофером», «but he gotta eat the booty like groceries». Слухаючи безсоромний хіт по радіо, багато хто пожалкував, що за подібну лірику немає статті у кримінальному кодексі, проте на початку цього року Каньє Вест вивів тему на новий рівень. Бажаючи досадити реперу Візу Халіфе, він обізвав матір його дитини (і свою колишню подружку) Ембер Роуз «стриптизеркою». Роуз не змогла стриматися і відповіла так: "Ти бісишся, тому що мене вже немає поруч з тобою, щоб погратися з твоїм анусом?" Як би Вест не виправдовувався, що нікого не підпускає до чорного ходу, після цього твітта всі задумалися: якщо такі відомі та шановані люди не гребують лизати один одному дупи, то чому б і нам, простим смертним, не наслідувати їхній зірковий приклад? Правду кажуть фанати Каньє Веста: абсолютно все, що робить ця людина, просто приречене на успіх та популярність.

Статті по темі:

10 аргументів на користь щоденного оргазму
Жіноче лібідо: як посилити сексуальний потяг
Чи є різниця між чоловічою та жіночою закоханістю?

Статті на тему