UA
RU

П'ять наймодніших фасонів суконь сезону

Редагувати переклад

Сукнь багато не буває. А щоб ви точно знали, які моделі включити до списку must-haves, ми вибрали п'ять найкращих фасонів із весняно-літніх колекцій.

Плаття-комбінації

MARC JACOBS. LANVIN

MARC JACOBS. LANVIN

Осінній тренд на сукні-комбінації з успіхом переміщуються у новий сезон. Такі моделі на своїх показах презентували Giles Spring, Lanvin, No. 21, Pors 1961, Rochas, Stella McCartney.

Сукні-бюстьє

CHANEL/HERVE LEGER

CHANEL. HERVE LEGER

Сукні-бюстьє продовжують улюблену білизняну тему. Такі були на показах Alexander McQueen, Emilio Pucci, Chanel, Dolce&Gabbana, Jason Wu, Antonio Marras.

Сукні-сорочки

LACOSTE. MM6 MAISON MARTIN MARGIELA

LACOSTE. MM6 MAISON MARTIN MARGIELA

Зручні сукні-сорочки розділилися на два діаметрально протилежні табори: одна частина дизайнерів наполягає на вибілених відтінках та лаконічних силуетах, інша — на складних вишивках та хитрому декорі. У будь-якому випадку обидва варіанти заслуговують на найпильнішу увагу.

Вечірні сукні на кшталт 70-х

ROCHAS. VALENTINO

ROCHAS. VALENTINO

У таких сукнях ходила популярна у 70-х Кейт Буш, а тепер ходитимемо і ми. Запропоновані марками варіанти хороші як для музичних фестивалів, так і для обпаленого сонцем міста.

Спортивні сукні

LACOSTE. MARC JACOBS

LACOSTE. MARC JACOBS

Внаслідок того, що спортивна тема захопила уми дизайнерів, футболки для тренувань та поло у весняно-літніх колекціях перетворилися на повсякденні сукні. Тему спорту було розкрито на дефілі Tommy Hilfiger, Lacoste, DKNY, Sacai, Rebecca Minkoff.

Статті на тему