UA
RU

Антоніо Бандерас зіграє Джанні Версаче

Редагувати переклад

Фільм розповість про життя великого кутюр'є.

"Sicario" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival

У Антоніо Бандераса з'явилася можливість об'єднати дві свої пристрасті – до кіно та моди. У майбутньому фільмі про життя Джанні Версаче він виконає роль знаменитого модельєра.

Поки що інформації про фільм небагато. Достовірно відомо, що зйомки розпочнуться у грудні 2016 року у Мілані. Потім знімальна група переміститься до Реджо-ді-Калабрії, невеликого італійського містечка, в якому народилося Версаче. Фінал байопіка знімуть у Майамі, де у 1997 році дизайнера було застрелено.

Режисером фільму виступить Білле Аугуст, дворазовий володар «Золотої пальмової гілки» та «Оскара», автор знаменитих кінокартин «Знедолені», «Нічний поїзд до Лісабона» та «Дружина художника».

Представники модного Будинку Versace повідомили, що не мають відношення до створення фільму, і він буде суто художнім.

Минулого року Антоніо Бандерас здивував модний світ тим, що сів за парту Центрального коледжу мистецтв та дизайну імені Святого Мартіна, щоб вивчати дизайн чоловічого одягу. Нові знання швидко принесли свої плоди: вже у травні цього року актор представив свою дебютну колекцію, створену у співпраці із модельєрами скандинавського бренду Selected.

Статті по темі:

Донателла Версаче написала книгу
Донателла Версаче завела Instagram-аккаунт
Джонатан Акеройд – новий генеральний директор Versace

Фото: Gettyimages 

Статті на тему