UA
RU

Лурдес Леон стала обличчям нового аромату Stella McCartney

Редагувати переклад

Юні та яскраві дівчата – музи нового аромату Stella McCartney, який отримав назву Pop. Дочка Мадонни, можливо, є незвичайним вибором, саме тому останнє ім'я стало інтригою, і Лурдес назвали лише сьогодні.

I miss this Beautiful Girl! Looking forward to seeing її дуже soon! ❤️❤️❣❣❌

Фото опубліковано Madonna (@madonna)

Весь минулий тиждень Стелла МакКартні представляла героїнь своєї нової рекламної кампанії, присвяченої новому аромату Pop. Pop-зірками кампейна стали акторка Аманда Стенберг (зірка «Голодних ігор»), співачка Граймс та модель Кенія Кінскі-Джонс – ще юні, але вже відомі дівчата.

Stella McCartney Pop стала першою рекламною кампанією для Лурдес. Наразі дівчині 19 років і вона – студентка Мічиганського університету. Стелла МакКартні зазначила, що ретельно вибирала своїх муз, але в Лурдесі не сумнівалася ні хвилини:

Я знаю Лолу з народження, і це було дивно - спостерігати за тим, як вона росте і перетворюється на молоду приголомшливу жінку. Це її перша кампанія, для неї все взагалі вперше.

Нагадаємо, що Pop поєднує в собі ноти туберози та сандалового дерева, які роблять аромат абсолютно жіночим. Рекламна кампанія акцентує на тому, що Pop відображає вільний жіночий дух та індивідуальність. Аромат буде доступний у магазинах Stella та StellaMcCartney.com з 24-го березня.

Статті на тему