UA
RU

Перші кадри фільму «Пасажири» з Дженніфер Лоуренс та Крісом Преттом

Редагувати переклад

Фантастична мелодрама вийде на екрани у грудні.

У мережі з'явилися перші офіційні кадри фантастичної мелодрами «Пасажири» з Дженніфер Лоуренс та Крісом Преттом у головних ролях. Режисером картини є Мортен Тільдум, відомий у фільмі «Гра в імітацію».

Дія картини "Пасажири" розгортається в далекому майбутньому на просторах космосу. За сюжетом Аврора (Дженніфер Лоуренс) та Джим (Кріс Претт) прокидаються за 90 років до прибуття їх космічного корабля на нову планету. Незабаром з'ясовується, що корабель у небезпеці і вони можуть його врятувати, а заразом і 5 000 інших пасажирів, занурених у штучний сон.

На першому знімку Претт і Лоуренс дивляться крізь якийсь отвір: що вони там побачили – невідомо, але дізнатися цікаво.

Кадр із фільму "Пасажири"

За другим знімком можна скласти деяке враження про те, як виглядає космічний корабель та уніформа Претта. Також між Лоуренс та Преттом явно простежується взаємна симпатія.

Кадр із фільму "Пасажири"

Чесно кажучи, найкращого акторського складу я не міг би собі й уявити. Разом вони чудові, і кожен окремо такий роботящий. Вони по-справжньому вжилися у свої ролі, і це безперечно варто побачити,

− каже Тільдум.

Що ж, ми віримо, але нам у будь-якому разі доведеться зачекати до зими: світову прем'єру фільму призначено на 21 грудня.

Статті по темі:

Відео: бекстейдж нового кампейну Dior за участю Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс розпочинає кар'єру режисера
Алісія Вікандер розповіла про зйомки у фільмі «Джейсон Борн»

Статті на тему