UA
RU

Розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта: нові подробиці

Редагувати переклад

У Джолі роман із одруженим мільярдером?

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта продовжує обростати новими подробицями та чутками. Близько тижня тому стало відомо, що актори уклали тимчасову угоду, згідно з яким Джолі отримала одноосібну опіку над усіма шістьма дітьми до 20 жовтня. Також Пітта зобов'язали проходити раптові перевірки на наявність у крові заборонених речовин та дозволили зустрічатися з дітьми лише у присутності лікаря.

Схоже, Анджеліна налаштована рішуче. Інсайдери повідомляють, що вона готова на все заради того, щоб отримати право самостійно виховувати дітей і готується до фінальної битви в суді. За порадою адвокатів, вона навіть хоче залучити до судових розглядів Дженніфер Еністон для свідчень проти колишнього чоловіка. Зокрема, актрисі доведеться розповісти суду, чи страждав Пітт під час їхнього спільного життя алкогольною чи наркотичною залежністю і чи траплялися в нього напади агресії.

Кадр із фільму "Блакитний берег"

При цьому Джолі заявила, що не збирається вимагати порушення кримінальної справи проти її чоловіка щодо інциденту, що стався в літаку. Нагадаємо, що, за повідомленнями інсайдерів з боку актриси, Пітт, будучи у стані алкогольного сп'яніння, посварився зі старшим сином Меддоксом і навіть накинувся на нього з кулаками, коли сім'я летіла у приватному літаку з Франції до США. Після цього випадку Джолі оголосила, що йде від чоловіка, і подала заяву на розлучення. Втім, агенти ФБР, вивчивши відеозапис, зроблений на борту, не знайшли у діях Пітта ознак жорстокого поводження з дітьми, тому кримінальну справу на нього не збираються.

Днями актор нарешті зміг зустрітися з дітьми, вперше після трагічного розлучення з ними.

Бред чудово провів час із дітьми. Він любить їх найбільше у світі,

− розповіло джерело з близького оточення Пітта, додавши, що актор готовий терпіти будь-які принизливі медичні процедури, аби лише мати змогу бачитися зі своїми спадкоємцями.

Бред Пітт з дітьми та батьками

І, здавалося б, версія про те, що приводом для розлучення зіркової пари стали розбіжності щодо виховання дітей, підтверджується. Проте несподівано справа набула нового обігу. Американське видання Hollywood Life вийшло із сенсаційною заявою, що розлучення акторів стало наслідком зради Джолі. Як заявляють журналісти порталу, спираючись на нібито надійні джерела, Джолі вже півроку зустрічається з 50-річним одруженим арабським мільярдером, з яким вона познайомилася під час благодійного прийому на Близькому Сході та зблизилася завдяки спільній справі – гуманітарним акціям під егідою ООН. За їхньою версією, Анджеліна зізналася Пітту у зраді прямо на борту літака, внаслідок чого спалахнула сварка, яка й призвела до розлучення. Втім, поки що все це лише домисли.

Анджеліна Джолі - посол ООН

Деякі подробиці життя акторів розкрили і члени знімальної групи фільму «Біля моря» (в іншому перекладі «Блакитний берег»), режисером якого виступила Джолі. Зйомки картини розпочалися відразу після весілля Джолі та Пітта у 2014 році, і вже тоді, за твердженням інсайдера, пара переживала не найкращі часи.

Поза знімальним майданчиком вони майже не розмовляли, трималися порізно, дуже холодно і відсторонено. Пітт вечорами частенько сидів у місцевих барах, замовляв одну склянку пива і цілив його цілий вечір. Анджеліни ніколи не було з ним,

− розповів один із членів знімальної команди американському виданню People. На його думку, вже тоді було зрозуміло, що шлюб зіркової пари тріщить по швах.

Кадр із фільму "Біля моря"

До речі, картина «Біля моря» за іронією долі розповідає про пару, яка переживає тривалу кризу у відносинах. І хоча Джолі і Пітт неодноразово повторювали в різних інтерв'ю, що фільм не є автобіографічним, схоже, що багато в чому він все ж таки перегукується з реальним життям акторів. До речі, схожа історія трапилася і з Ніколь Кідман та Томом Крузом, які у фільмі «З широко заплющеними очима» зіграли подружжя, що знаходяться на грані розриву, а через два роки після виходу стрічки на екрани розлучилися після 10 років шлюбу.

Статті по темі:

Анджеліна Джолі та Бред Пітт: історія кохання
Розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта: головні факти
Анджеліна Джолі подала на розлучення

Фото: Gettyimages

Статті на тему