UA
RU

6 нарядів Джіджі Хадід на American Music Awards 2016

Редагувати переклад

2016 став для Джіджі Хадід вдалим не тільки в плані побудови модельної кар'єри. Дівчина змогла спробувати себе в нових амплуа: дизайнера одягу и взуття, а також провідних заходів. У червні Джіджі стала господаркою вечора iHeartRadio Much Music Video, а вчора в парі з актором Джеєм Фароа провела церемонію вручення однієї з найпрестижніших музичних премій США. - Американська музична премія.

За кілька годин супермодель змінила 6 нарядів, кожен з яких був спокусливішим за попередній. До речі, Дженніфер Лопес, яка була провідною церемонією минулого року, встигла показати за вечір цілих 10 образів.

На червоній доріжці кіноконцертного залу Microsoft Theater Джіджі з'явилася в білому мереживному платті від Roberto Cavalli, доповнивши його сріблястим кольє.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Джіджі Хадід на AMA 2016

Для першого виходу на сцену дівчина вибрала червону вечірню сукню з асиметричним кроєм. Ательє Версаче, прикрашений кристалами Swarovski.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Дивіться також: American Music Awards 2016: образи зірок із червоною доріжки

Потім Джіджі продемонструвала стильний костюм із шортами від британського бренду. Julien Macdonald.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Після цього вона з'явилася на сцені в ефектній нюдовій сукні. Julien Macdonald, що нагадує за своєю фактурою зміїну шкіру.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Наступне вбрання - трохи драматична облягаюча чорна сукня від Nicolas Jebran.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Для закриття церемонії Джіджі обрала сріблястий комбінезон від Ательє Версаче, розшитий кристалами Swarovski. Образ доповнили діамантові сережки та масивні каблучки.

Джіджі Хадід на AMA 2016

Статті по темі:

Спосіб дня: Кейт Міддлтон у вечірній сукні Self Portrait
Королівський тур: стильні вбрання Кейт Міддлтон викликали фурор у Канаді
Образ дня: Лілі-Роуз Депп на прем'єрі «Планетарій»

Фото: Gettyimages

Статті на тему