UA
RU

Милий друг: як підібрати фітнес-трекер

Редагувати переклад

Чи покриє прогулянка пішки від дому до роботи з'їдений вранці круасан? Фітнес-трекер точно знає скільки калорій ви витратите і як багато вам потрібно рухатися.

ЕЯкщо ви вважаєте ходьбу пішки і підрахунок кроків марною задумою, то, зрозуміло, з фіт-трекером вам не по дорозі. Однак, можливо, вас зацікавлять інші функції. Адже найпростіша модель трекера може принести чимало користі навіть кроссфітеру.

Якщо ви регулярно займаєтеся у спортзалі, то, напевно, знаєте, як важливо стежити за частотою серцевих скорочень. Фітнес-трекер триматиме вас в курсі ЧСС, не даючи перестаратися і знепритомніти. Так, трекер триматиме ваш пульс в ефективному інтервалі жиросжигания. Шагомер Jawbone UP3 складається з цілого набору сенсорів, які дозволяють не лише фіксувати пульс, але й визначати вид навантаження та підбирати оптимальну програму тренувань.

412c4-clip-61kb

Забуваєте пити воду протягом дня? TeslaWatch T-Band легкою вібрацією нагадуватиме про необхідність випити склянку води або прийняти ліки. А ще він контролюватиме ваш сон, дозволяючи легко прокидатися. Тут немає ніякої магії - відстежуючи пульс розумний браслет визначає фазу сну і будить вас у вдалий момент.

b12

Такі фітнес-трекери, як LG Lifeband Touch мають і вбудований GPS для відстеження швидкості пересування, що також корисно, якщо ви любите бігати на вулиці або готуєтеся до марафону.

1389030928_w670_h432

В основному, фітнес-трекери виглядають досить футуристично. Вони мають вигляд браслета, годинника або кліпси, тому при необхідності ви зможете підібрати пристрій, який легко сховається під одягом. А якщо таке завдання не варте, то він з легкістю стане ще й оригінальним аксесуаром.

Статті на тему