UA
RU

Райан Гослінг зіграє першу людину на Місяці

Редагувати переклад

Райан Гослінг виконає роль Ніла Армстронга у новому фільмі Дем'єна Шазелла.

Райан Гослінг зіграє Ніла Армстронга

Райан Гослінг збирається перетворитися на екрані на історичну особистість. Як стало відомо, актор готується до зйомок біографічного фільму «Перша людина», присвяченого Нілу Армстронгу. Кінострічка розповість про події, що передують знаменній висадці американського астронавта на Місяць.

В основу фільму ляже роман Джеймса Хансена "Перша людина: Життя Нілу Армстронга". Сценарій напише Джош Сінгер, який у 2015 році отримав «Оскар» за стрічку «У центрі уваги». Режисерське крісло займе Дем'єн Шазелл. Зйомки розпочнуться у середині 2017 року.

Читайте також: Вчені: першою заселеною планетою Сонячної системи була не Земля

Ніл Армстронг – астронавт, льотчик-випробувач та космічний інженер. У 1962 році, пройшовши відбір із 250 претендентів, він був зарахований до загону астронавтів НАСА і розпочав підготовку до польоту до космосу. 20 липня 1969 Армстронг вийшов з космічного корабля «Аполлон-11» і став першою людиною, що ступила на Місяць. При цьому він сказав знамениті слова: "Маленький крок для людини і великий стрибок для людства".

Байопік Ніла Армстронга стане другою спільною роботою Гослінга та Шазелла. Їхній перший проект – романтичний мюзикл «Ла-Ла Ленд» – вже встиг отримати безліч позитивних відгуків та став номінантом на «Золотий глобус – 2017» одночасно у семи категоріях. В українському прокаті фільм виходить 12 січня.

Статті по темі:

Емма Стоун та Райан Гослінг у фільмі «Ла-Ла Ленд»
Що дивитися в кіно: новий фільм із Райаном Гослінгом
«Я на 49 відсотків жінка»: Райан Гослінг про жінок та їхню силу

Фото: Gettyimages

Статті на тему